girgesz
girgesz
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Men
 
Linkek
 
G-Mail belps
Felhasznlnv:
Jelsz:
  SgSg

j postafik regisztrcija
 
Ltogatk
Induls: 2005-08-23
 
Receptek
Receptek : Fogoly s frj receptek

Fogoly s frj receptek

Dildia; hotdog.hu;pigmaus.hu  2008.04.03. 11:34

Pr ritka recept...

Frj s fogolyreceptek                                                                                    (16)

 
Fogoly s frj
A megtiszttott, beszott foglyot megtzdeljk szalonnval, stplhbe tesszk, minden fogolyra egy kanl tejfelt s egy kis zsrt tesznk s gyakori ntzgets mellett, kzpfok hnl megstjk.
Mindegyiket kettvgva tlaljuk s levvel lentjk. A frjek mindegyikt hromujjnyi szles, vkony szalonna szelettel krlktjk, egyms mell rakva elbb sajt levvel, ksbb tejfellel ntzgetjk, mg szp sznt kapott s puha lett. Prolt rizzsel krtjk.

Frjecskk rkagombval
Hozzvalk: 6 db frj, 40 dkg rkagomba, 30 dkg cukkni, 1 csomag petrezselyem, a csomag snidling, 2 dl tejszn, 5 dkg vrshagyma, 1 evkanl liszt, 1 dl szraz fehrbor, 2 cikk fokhagyma, s, rlt bors, 2 dkg zsr, 5 dkg vaj.
Elksztse: A megtiszttott kibelezett frjeket kvl-bell szzuk, hasregkbe petrezselyemszrat tesznk. A gombt megtiszttjuk, megmossuk, a nagyobb darabokat hosszban kettvgjuk. A cukknit flujjnyi vastag karikkra szeleteljk (legalbb 12 legyen) s szzuk. A frjeket vkonyan kizsrozott tepsibe tve, forr stben (200 C) 30-35 perc alatt megstjk. Sts kzben vizet semmi esetre se ntsnk al, ha szksges aluflival fedjk le az utols negyedrra. A frjeket kiszedjk, s kettvgva tlalsig melegen tartjuk. A tepsiben maradt zsiradkot serpenybe vagy lbosba ntjk. Egy evkanl vajat adunk hozz, ebben megpirtjuk a finomra vgott vrshagymt. Beletesszk a gombt, s addig proljuk, amg a gombbl kioldd nedvek elillannak. Felntjk fehrborral, nhny percig forraljuk, sval, borssal, zzott fokhagymval, finomra vgott petrezselyemmel zestjk. Hozzntjk a liszttel csommentesen elkevert tejsznt, s mg egyszer felforraljuk. A cukknit lisztbe mrtjuk, kevs forr vajban mindkt oldalt megstjk. Minden szelet cukkinira fl frj, tetejre a gombamrts kerl. Vgl megszrjuk aprra vgott snidlinggel.
Megjegyzs: Az itt emltett cukknik nem zsengk, hanem cca. 0,8 -1 kilogrammosak, s a szeletek srgen vannak vgva, hogy a fl frjek betertsk.

Frj erdlyiesen
Hozzvalk: 8 frj, 5 dkg fstlt szalonna, 1 evkanl olaj vagy zsr, 1 evkanl kristlycukor, 10 dkg vegyes zldsg, 1 evkanl paradicsompr, csontleves (ha van), 1 dl fehrbor, s, 1 csipetnyi trtt bors, 1 darabka fahj, 1/2 citrom, 1 darabka lestyn, 1 dl tejfl vagy tejszn
A frjeket gondosan megtiszttom, a fstltszalonna-cskokkal megtzdelem, s kevs zsiradkban elstm. A frj zsrjban kevs cukrot karamellizlok. Amikor a cukor barnra pirult, karikra vgott vegyes zldsget adok hozz, majd egy evkanlnyi paradicsomprt, s az egszet jl megpirtom. Felengedem csontlevessel vagy vzzel, fehrbort ntk hozz, s sval, borssal, egsz fahjjal, citrommal, lestynnal zestve az elsttt frjekre ntm. Ebben a mrtsban a frjeket kszre prolom. Ha megpuhultak, a prollevet szitn vagy szrn ttrm, kevs tejfllel vagy tejsznnel dstom. A frjekkel egytt tlalom. Kretknt kukoricapudingot tlalok mell, s testes fehrbort vagy knny vrsbort ajnlok hozz.

Frj gombval tltve
Hozzvalk 4 szemlyre: 4 frj, 20 dkg gomba, 20 dkg borjhs, 1 kis fej vrshagyma, 2 dl tejszn, 4 evkanl Tokaji szamorodni, 1 szikkadt zsemle, 2 evkanl margarin, 1 evkanl olaj, 1 csokor turbolya, rlt szerecsendi, rlt fehrbors, s
A frjek szrnyt levgjuk, s a trzset kifilzzk. A borjhst ppp aprtjuk, sval, borssal fszerezzk. A megtiszttott, apr darabokra vgott gombt beztatjuk a borban. A zsemlt felkockzzuk, s meglocsoljuk 2 evkanl tejsznnel; a hagymt s a turbolyt finomra aprtjuk. A frjeket sval s hagymval bedrzsljk. A borjhst sszekeverjk a megztatott zsemlvel, a lecspgtetett gombval, majd hozzkeverjk a turbolyt s a szerecsendit. E tltelket elosztjuk a frjeken, felgngyljk s sszetzzk. Az olajt s a margarint serpenyben felhevtjk, s a frjek mindkt oldalt megpirtjuk benne. Ezutn tepsibe tesszk, rlocsoljuk a szafttal elkevert tejsznt s a bort, majd forr stben 30 percig stjk. A tzet kioltjuk, s az telt t percig mg a stben hagyjuk.
Elksztsi id: 90 perc.  

Frj-mellecskk nyenc mdra
Hozzvalk: 8 kicsontozott frjmell, mustr, s, bors, 5 dkg vaj, 10 dkg libamj, 1 kshegynyi majornna, 8 kisebb gombafej, 10 dkg zsr, 10 dkg fstlt szalonna, 1 zsemle
A lepnyhez: 60 dkg burgonya, 8 dkg liszt, 2 tojs, szerecsendi, olaj, 8 frjtojs
A frj-mellecskket megszom, mustrral, borssal fszerezem, s vajban megstm.
A libamjat t vkony szeletre vgom, megborsozom, a majornnval meghintem, s a gombafejekkel egytt zsrban kistm. A fstlt szalonnt ngy rszre vgom, srn bevagdosom, s zsrban ropogsra stm. A zsemlbl rme nagysg pirtsokat ksztek. Mindegyikre teszek egy-egy frj-mellecskt, arra gombt, majd libamjat. Az egszet tszrom fogvjval, ennek a vgre tzm a kakastarj formj szalonnt. Ftt, ttrt burgonybl, liszttel, tojssal, sval, borssal, szerecsendival lepnytsztt ksztek. Olajos kzzel kis lepnykket formlok belle, s olajban kistm. Mindegyik tetejre 1-1 frjtojsbl tkrtojst ksztek. Ez lesz a frj-mellecskk krete.

Frj szalonnval (20. szzad eleji recept)
A megtiszttott frjeket bortsuk be szalonnaszeletekkel, csavargassuk szllevlbe, aztn stplhen forr zsrban sssk ki, sts kzben locsolgatva. Ha kislt, tlba rakjuk, krl dsztjk pirtott kenyrszeletekkel, rizzsel, vagy ftt makarnival s feladjuk.

Gesztenyvel tlttt frj vrsboros szilvamrtssal
Hozzvalk: 2 dl tej, 3 zsemle, 7 dkg gesztenyepr, 2 tojs, s, 1 mokkskanl bors, 1 evkanl konyak, 4 frj, 1 dl olaj, 2 evkanl cukor, 2 evkanl paradicsompr, 7 kis fej vrshagyma, 15 dkg vegyes zldsg, 3 dl vrsbor. 1 veg (0,5 kg) szilvabeftt, 1 evkanl liszt, 1/2 citrom leve, 1 babrlevl, 1 kshegynyi bazsalikom A hjtl megtiszttott s tejbe ztatott zsemlket kinyomkodom, s a gesztenyeprvel egytt ledarlom. Hozzadom a tojsokat, s sval, borssal, konyakkal zestem.
A frjeket a gerincnl hosszban flbevgom, vigyzva arra, hogy a mellt fel ne srtsem, ezutn a combok kivtelvel bellrl teljesen kicsontozom. Megmosom, beszom, s a kitertett hslapon elosztom a tltelket. Ezutn a htnl sszetzm, megktzm, majd az eredeti formjra visszahajtom a combjait. Felforrstott olajban elstm a frjeket, majd tteszem egy tepsibe. A visszamarad olajban barnra pirtok egy evkanl cukrot, rteszem a paradicsomprt, s gy pirtom tovbb. Hozzadom a felszeletelt hagymt, a vegyes zldsget, s nhny percnyi pirts utn rntk 1 dl vrsbort, 2 dl befttlevet, sszeforralom, majd a frjekre ntm. Kzpmeleg stben lefedve prolom 1 rn t. Kzben sval, borssal, citromlvel, babrlevllel s bazsalikommal zestem. A frjeket ezutn kiveszem a lbl. A zldsges prollevet tntm egy lbasba, rntm a maradk befttlevet, s felforralom. A maradk olajjal barna rntst ksztek, s besrtem vele a prollevet, ezutn hozzntm a vrsbort, s jl felforralom. Szitn tpasszrozom, beleteszem a kimagozott, flbevgott szilvabefttet.Tlalskor a frjet felszeletelem, lentm a mrtssal. Kretnek mazsols rizs s vajas kelbimb illik hozz.

Frjtojsos falatok
Hozzvalk: Fehrkenyr, 6 db frjtojs, 1 szl jhagyma, 1 csomag petrezselyem, 5 dkg tojskrm, 3 dkg vaj, 1 db saltalevl.
Elksztse: A kenyeret felszeleteljk. Pogcsaszaggatval kr alak*ra kiszrjuk, vagy kssel ngyzet alak*ra vgjuk. Egyenknt megkenjk puha vajjal, s apr darabkkra tpett saltt tesznk r. Torta dsztbl vagy habzskbl a felre tojskrmet, felre mjkrmet nyomunk. Valamennyire egy-egy flbevgott ftt frjtojst tesznk. Hagymakarikkkal s petrezselyemlevlkkkel dsztjk. Frjtojs fzse: A megmosott tojsokat lbosba tesszk, s forrsban lv vizet ntnk r. Ha ismt felforr, tovbbi 4 percig fzzk. Foly hidegvzben lehtjk, majd a hjt vatosan megtrve leszedjk.

Kemencben slt frj
Hozzvalk: 8 fiatal frj, s, 1 kshegynyi bors, 1 evkanl majornna, 20 dkg ftt kolozsvri szalonna
A gondosan megtiszttott frjeket kvl-bell sval bedrzslm. Borssal meghintem, s a belsejkbe egy kevs majornnt teszek. A mellrszknl vkony kolozsvri szalonnaszeletekkel ktszer- hromszor krbetekerem. A szalonnaburkolatot fogvjval rgztem.Tepsibe tve a frjeket, kevs olajat s vizet alntve, forr (kb. 180C-os) stben kb. 15-20 perc alatt - kzben tbbszr locsolgatva - szp pirosra stm. Gombs kukoricval, angolos kelbimbval krtve, kemnyre ftt frjtojsokkal s kis paradicsomokkal dsztve tlalom.

Kelben prolt fogoly
Hozzvalk: 4 fogoly, s, 1 evkanl majornna, 1,5 kg kelkposzta, 20 dkg srgarpa, 20 dkg gomba, 25 dkg hsos szalonna, 2 kshegynyi bors, 20 dkg hzikolbsz
A megtiszttott foglyokat kvl-bell beszom. A hasregket meghintem majornnval, s tepsiben kb. 15 percig elstm ket. Kzben a kelkposztt flbevgom, a torzsjt kivgom, s ss vzben a megtiszttott srgarpval, a gombval s a szalonnval egytt kb. 8-10 percig elfzm. Leszrm, lecspgtetem. Meghintem borssal s kevs sval. A szalonnt 8 szeletbe, a srgarpt vkony karikkra, a gombt vkony szeletekre vgom. Kizsrozott tzll edny aljra teszem a kelkposzta felt, erre jn a srgarpa s a gomba, majd a flbevgott foglyok kvetkeznek. A foglyok kz teszem a karikra vgott hzikolbszt. A szalonnaszeleteket a foglyokra teszem, majd az egszet bebortom a maradk kelkposztval. A foglyok slt zsrjt kevs hslevessel felengedem, s a kelkposztra ntm. A tlat lefedve, stben kb. 1 ra alatt puhra prolom az telt.

Prolt frjek gyngyhagymval
Hozzvalk: 4 frj, 1 mokkskanl rozmaring, 5 dkg fstlt szalonna, 5 dkg zsr, 5 dkg vrshagyma, 15 dkg vegyes zldsg, csontleves, 2 kis veg gyngyhagyma-konzerv, 2 dkg vaj, s, 1 kshegynyi rlt feketebors, 1 csom petrezselyemzld
A frjeket megszom, a hasregket rozmaringgal megszrom, s vkony szeletekre vgott szalonnval beburkolom. A karikra vgott hagymt a zsron megprolom, hozzadom a vgott vegyes zldsget. Rhelyezem a frjeket, kevs csontlevest ntk al, s fed alatt puhra prolom. Kzben a gyngyhagymt vajon tpirtom, megszom, megborsozom, s aprra vgott petrezselyemzlddel megszrom  A frjeket flbevgom, tlra helyezem, s mellteszem a prolt gyngyhagymt. Kretknt b zsrban slt burgonyt vagy rizibizit adok hozz.

Prolt frjek rkagombval
Hozzvalk: 8 pecsenyefrj, s, 1 mokkskanl majornna, 40 dkg rkagomba, 8 dkg fstlt szalonna, 2 kshegynyi rlt feketebors, 2 evkanl olaj, 5 dl burgundi, 1/2 csom metlhagyma
A kis tolltokoktl gondosan megtiszttott, megmosott frjeket kvl-bell megszom, s a hasregkbe egy kevs majornnt szrok. A rkagombt gondosan, tbb vzben is megmosom. A kisebb gombkat egszben hagyom, a nagyobbakat flbe- vagy ngyfel vgom. A fstlt szalonnt kis kockkra vgom, serpenyben flig kiolvasztom, s beleteszem a rkagombt. Zsrjra pirtom, megszom, megborsozom, kevs vizet ntk al, s majdnem puhra prolom. Kzben kevs forr olajban gyorsan megforgatom a frjeket, hogy egy kis sznt kapjanak. Ezutn hozzteszem a flig prolt rkagombt. Vrsbort ntk al, meghintem finomra vgott metlhagymval, s lefedve puhra prolom.

Srben slt frjtojs
Hozzvalk: 16 db frjtojs, 1 db tyktojs, 8-10 dkg finomliszt, msfl dl vilgos sr, 1 gerezd fokhagyma, mokkskanlnyi rlt gymbr, 1 mokkskanl trtt fekete bors, kshegynyi stpor, 1 ppozott mokkskanl s.
Elksztse: Kis tlkba ssk a frjtojst, gyelve, hogy a tojs hja ne kerljn bele. Msik ednyben a tyktojst habosra keverjk. Rntjk a srt, beleszrjuk a fszereket s a zzott fokhagymt, majd annyi lisztet adunk hozz, hogy sr palacsintatsztt kapjunk. Forr olajba mrtott kicsi merkanlba ntsnk egy evkanlnyi tsztt, tegyk r a feltrt frjtojst, s nagyon vatosan cssztassuk bele a 170 fokra felhevtett olajba gy, hogy a tojs lehetleg a tsztn maradjon. A tszta azonnal krlfogja a tojst! Ezutn msik frjtojst feltrve, az egsz mveletet megismteljk. Csak addig sssk, amg vilgosbarna nem lesz. Lehetleg kettesvel, hrmasval sssk, hogy szhassanak az olajban. A leszrt, melegen tartott slt tojshoz sajtos rizst knljunk. Munkaignyes, gyessget kvn, hosszadalmasan kszthet, de klnleges tel.

Szalonnba burkolt frjek nyrson stve
Hozzvalk: 12 pecsenyefrj, 1 evkanl majoranna, 1 evkanl rlt borsikaf, 1 teskanl rlt kakukkf, 12 szelet ftt csszrszalonna, s.
Elksztse: A frjek nyakt s nyakbrt levgjuk. Moss, leszrts utn a szrnyakat feszesre visszahajtjuk, s a hsbrt tlyukasztjuk gy, hogy ott a combvgeket tlsan tdughassuk. A hasreget sval s majornnval hintjk be, mg kvlrl sval, kakukkfvel s borsikafvel fszerezzk. Minden frjet hossz szalonnaszelettel krltekernk, fogvjval rgztjk. A frjeket hrmasval nyrsra hzzuk s parzs fltt, gyakori forgats kzben megstjk.

Vadszleves
Hozzvalk: 1 lvstl megroncsolt szrnyas (1 db fcn, v. 2 db fogoly, 1 vadkacsa, 1 vadliba, v. 6-8 db frj) 1/2 kg borj, vagy marhacsont, 25 dkg leveszldsg, 1 dl vrsbor, s, trtt bors, szerecsendi, 3 dkg vaj, 3 dkg liszt, 1 dl tejfl, 1 citrom
A megtiszttott s megmosott vadszrnyast szrkanlba tesszk s leforrzzuk.  2 l vzzel felfzzk, habjt leszedjk, fszerekkel s zldsggel zestjk. Jl kifzzk, hogy a hs a csontokrl levljon. A hst a leves leszrse utn ktszer hromszor megdarljuk. Barna rntst ksztnk a vajbl s lisztbl s 1 evkanlnyi aprra vgott petrezselyemzldbl. (A madarat s a csontokat egytt fzzk!)
A rntst feleresztjk a leszrt levessel, hozztesszk a ledarlt hst, a vrsbort, tejfllel s citrommal zestve sszefzzk. Vajban pirtott zsemlyekockkkal tlaljuk.

Zldfszerekkel prolt frjek
Hozzvalk: 8 pecsenyefrj, s, 1 kshegynyi rlt bors, 1 dl olaj, 1/2 csom zldhagyma, 1/2 csom petrezselyemzld, nhny trkonylevl, 1/2 csom kapor, 1 dl vrsbor
A gondosan megtiszttott, megmosott frjeket kvl-bell megszom, rlt borssal meghintem, s felforrstott olajban gyorsan tstm. Ezutn a lngot kisebb fokozatra lltom. A frjeket meghintem az aprra sszevgott zldhagymval, petrezselyemzlddel, trkonylevllel s kaporral. Meglocsolom a vrsborral, s fed alatt puhra prolom. Tlalskor elzetesen megfztt, serpenyben megpirtott burgonyt teszek hozz.
Kszlt: 2007.01.20

[Dildia]

 

Libamjjal tlttt frj
   
4 szemlyre:
8 db frj, 300 g libamj, 100 g olaj, 30 g vaj, 250 g szalonna, 10 g s, 1 csom petrezselyem
 
Erre a clra csak fiatal frjeket hasznljunk! A frjet megtiszttjuk, hts gerincnl vkony, les pengj kssel felnyitjuk, s a csontokat eltvoltjuk belle. A belsejt beszzuk, belehelyezzk a kb. 30 g-os libamjszeleteket s a brt visszahajtjuk. Az egszet szalonnval bebortjuk s vkony zsineggel tktjk. Kevs olajban elstjk. Kivajazott tepsibe helyezzk az elsttt frjeket, melltesszk a megmosott petrezselyem zldjt, s kevs vz hozzadsval kb. 20-25 percig stben pirosra stjk. A megslt tlttt frjeket sajt pecsenyelevkkel lentve, forrn tlaljuk. Jl illik mell a vrsborban prolt szilva, vagy a cukrozott, megsttt birsalma.

Szalonnba burkolt frjek nyrson stve
   
4 szemlyre:
12 db (bontott) pecsenyefrj, majornna, rlt borsikaf, rlt kakukkf,
12 szelet kolozsvri szalonna, s.
 
A frjek nyakt s nyakbrt levgjuk. Megtiszttjuk, megmossuk, leszrtjuk, a szrnyakat feszesre visszahajtjuk, s a hsbrt tlyukasztjuk gy, hogy ott a combvgeket tlsan tdughassuk. A hasreget sval, s majornnval bedrzsljk, a kls felt sval, kakukkfvel, s borsikafvel fszerezzk. Minden frjet hossz szalonnaszelettel krltekernk, s hstvel rgztjk. A frjeket nyrsra hzzuk s parzs fltt gyakori forgats kzben megstjk.

legnyfog leves




1 fej vrshagyma

2 ek. olaj

40 dkg szzpecsenye

1 kakas melle

2 srgarpa

2 gykr

10 dkg gomba

2 hsleves kocka

2 dl tejszn

1 ek. liszt

25 dkg kakas szv s mj

8 db. fstlt ftt frjtojs





A finomra vgott vrshagymt olajban megdinszteljk, beletesszk a
kockra vgott szzpecsenyt. Lepirtjuk, majd hozzadjuk a kakas
mellet, a kakas szvet, s egytt zsrjra lepirtjuk. Hozzadjuk a
kockra vgott zldsgeket, a gombt, szzuk, borsozzuk, s
dinszteljk. Felengedjk vzzel, hsleves kockval (lehet csontlvel
is). Amint megftt, tejsznnel s liszttel habarst ksztnk, ezzel
srtjk. A vgn s mjat is hozzadjuk, ezzel mg forr egyet. Fstlt
ftt frjtojssal tlaljuk.


Elksztsi id: 2,5 ra

Szerintem jl hangzik, egy kis hagyms tejsznes leves cipban tlalva nagyon gusztusos tud lenni. Esetleg a gombt kihagyhatjuk, mert azt nem mindenki kultivlja. Nagyapm klnsen nem, mert gy hallottam 2-3 ember gombamrgezsben meghalt a csaldjban rgesrgen, mg legnykorban.

 

Fogolypecsenye:

Hozzvalk:
4 szemlyre:
2 db fogoly, 8 szelet kenyr, 50 g vaj, 300 ml fehrbor, 100 g gomba, 1 db srgarpa, 1 szl prhagyma, 30 g liszt, rlt fehr bors, s.


Elkszts:
A megtiszttott madarak szrnyait eltvoltjuk, a fejet s a nyakat levgjuk, majd hideg vzben megmossuk. Serpenyben, a forr vajon barnra pirtjuk, majd fazkba tesszk. A visszamaradt vajon megpirtjuk a megtiszttott, vkonyra szelt gombt, a karikra vgott rpt s hagymt, s a flretett nyakat. Amikor a zldsgek kezdenek pirulni, megszrjuk a liszttel. Lentjk a vajat rla, majd szzuk, borsozzuk, rntjk a bort s 1 pohr forr vizet. sszeforraljuk, s rntjk a madarakra. Ers tzn forrsig hevtjk, majd mrskeljk a tzet, s puhra proljuk a madarakat. A foglyokat kivesszk, s melegen tartjuk A fazkban maradt zldsgeket a sajt levkbe ttrjk, majd pr percig forraljuk. tpaszirozzuk, leszrjk, s jra felforraljuk. A mrtst flretesszk, s melegen tartjuk. A madarakat ngyfel vgjuk, s vajjal megkent pirtskenyrre helyezzk.Tepsire helyezzk,a hst s a kenyeret is bven meglocsoljuk a mrtssal, s 10 percre forr stbe tesszk. Forrn tlaljuk. Brmilyen kretet adhatunk hozz.

 
Chat
Nv:

zenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Pontos id
 
Naptr
2025. Jnius
HKSCPSV
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Hajnal az erdn
 

Megjelent a Nintendo Switch 2 és a Mario Kart World! Ennek örömére megújítottam a Hungarian Super Mario Fan Club oldalt.    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    A PlayStation 3 átmeneti fiaskója után a PlayStation 4 ismét sikersztori volt. Ha kíváncsi vagy a történetére, katt ide!    *****    A Bakuten!! az egyik leginkább alulértékelt sportanime. Egyedi, mégis csodálatos alkotásról van szó. Itt olvashatsz róla    *****    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    &#10024; Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott &#8211; ismerd meg a &#8222;Megóvlak&#8221; címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG